arwi

Käyttöehdot

Johdanto

Tervetuloa Arwi-sovelluksen käyttäjäksi. Tarkoituksenamme on tukea opetusta ja oppimista digitaalisilla ratkaisuillamme. Alla esitellyt tiedot muodostavat oikeudellisen sopimuksen sinun ja Arwi Oy:n (Y-tunnus) välillä. Arwi Oy on rekisteröity Suomessa ja tarjoaa sinulle oikeuden käyttää palveluitamme.

Ehtojen Hyväksyminen

Nämä käyttöehdot (jatkossa "Käyttöehdot" tai "Sopimus") sääntelevät suhdettamme Arwi Oy:n (jatkossa "Yritys", "Arwi", "Me" tai "Meidän") ja sen palvelujen käyttäjien (jatkossa "Asiakas", "Käyttäjä" tai "Sinä") välillä. Käyttäessäsi palveluitamme vahvistat lukeneesi ja hyväksyväsi kaikki näissä Käyttöehdoissa esitetyt ehdot, mukaan lukien tietosuojaseloste, kokonaisuudessaan. Sinun tulee olla oikeutettu edustamaan omaa organisaatiotasi (koulua, kuntaa tai muuta virallista organisaatiota) ja hyväksyt olevasi valtuutettu tekemään tämä sopimus Asiakkaan puolesta. Sopimus tulee voimaan käyttäessäsi palvelua. Kaikki Arwiin lisätyt uudet ominaisuudet tai työkalut kuuluvat myös näiden Käyttöehtojen piiriin. Mikäli et hyväksy Käyttöehtoja ja/tai Yksityisyydensuojaa tai sinulla ei ole oikeutta tehdä sopimusta, sinun tulee välittömästi lopettaa palvelun käyttö.

Sopimuksen Kohde

Arwi-sovellus on suunniteltu tukemaan opettajan arviointityötä mahdollistaen opetussuunnitelman tavoitteiden mukaisen arvioinnin tekemisen. Opettajat voivat käyttää Arwi-sovellusta matkapuhelimella tai tabletilla.

Arwin tarjoamat palvelut, jotka kuuluvat näiden Käyttöehtojen piiriin, sisältävät Arwi-sovelluksen käytön kokeiluvaiheessa ja maksavana asiakkaana. Tätä tarkoitusta varten Arwi tarjoaa käyttäjilleen ilmaisia kokeiluja ja erilaisia tilauspaketteja, joilla on eri hinnoittelu. Hinnat ja toiminnallisuudet voivat muuttua Arwi Oy:n toimesta ilman ennakkoilmoitusta käyttäjille.

Sopimuksen Tekeminen

Arwi-sovelluksen käyttöön rekisteröitymiseksi sinun tulee luoda käyttäjätili. Rekisteröityessäsi vakuutat, että kaikki rekisteröitymistietosi ovat totuudenmukaisia ja täydellisiä. Lisäksi sitoudut pitämään valitsemasi salasanan salassa. Asiakkaan on huolehdittava siitä, että kaikki sen käyttäjät ovat tietoisia tästä sopimuksesta ja muista sopimuksen sisällöistä, jotka on otettava huomioon palvelun käytössä.

Maksullisen Tilauksen Luominen

Maksullisen tilauksen tekeminen Arwi-palveluun edellyttää käyttäjältä sitovaa tarjousta sopimuksen tekemiseksi. Rekisteröityessäsi sinun tulee hyväksyä nämä Käyttöehdot ja Arwin tietosuojaseloste. Tarjouksen hyväksyminen voi tapahtua myös rekisteröitymisen yhteydessä kokeilutilauksen yhteydessä.

Tietosuoja (GDPR)

Arwi-sovelluksen palvelussa käyttäjä toimii tietojenkäsittelijänä, ja Yritys toimii tietojenkäsittelijänä käyttäjän puolesta. Nämä Käyttöehdot yhdessä tietosuojaselosteen kanssa muodostavat sopimuksen henkilötietojen käsittelystä. Lue myös tuo asiakirja huolellisesti.

Yritys toimii tietojenkäsittelijänä, kun se kerää tietoja asiakkaistaan ja asiakkaan yhteyshenkilöistä sekä käyttäjistään omassa asiakasrekisterissään. Tämä on tarpeen asiakassuhteen ylläpitoa ja hoitoa varten. Tietosuojaselosteessa määritellään, mitä tietoja kerätään, miten niitä käytetään ja säilytetään sekä mitkä ovat käyttäjän oikeudet omiin tietoihinsa.

Käyttöoikeus

Sopimuksen myötä Yritys myöntää Käyttäjälle rajoitetun, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän ja peruutettavissa olevan oikeuden käyttää Arwi-sovellusta ja sen toiminnallisuuksia näiden Käyttöehtojen ja tietosuojaselosteen mukaisesti. Tätä oikeutta ei saa käyttää muihin tarkoituksiin kuin mitä näissä Käyttöehdoissa on määritelty.

Vastuunrajoitus ja Takuiden Poissulkeminen

Palvelu tarjotaan "sellaisenaan" ja "käytettävissä olevina". Yritys ei anna takuuta palvelun toiminnasta, virheettömyydestä tai saatavuudesta. Yritys ei ole vastuussa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat palvelun käytöstä tai käytön estymisestä. Käyttäjä käyttää palvelua omalla vastuullaan.

Hinnat ja Maksuehdot

Arwi-sovelluksen käyttö voi olla maksullista. Maksuehdot määritellään tilausta tehdessä erikseen. Asiakkaalla on mahdollisuus valita eri tilausvaihtoehdoista ja -paketeista.

Sopimuksen Päättäminen

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Kumpikin osapuoli voi irtisanoa sopimuksen kirjallisesti milloin tahansa. Yritys voi irtisanoa sopimuksen myös välittömästi, jos Käyttäjä rikkoo näitä Käyttöehtoja tai tietosuojaselostetta. Kaikki sopimuksen irtisanomiset on tehtävä kirjallisesti.

Voimassaolo

Tämä Käyttöehtojen versio on voimassa 25. syyskuuta 2023 alkaen ja korvaa kaikki aiemmat Käyttöehtojen versiot.