arwi

Mikä on arwi?

Sovelluksen tarina alkoi Jyväskylässä - siellä missä innovaatiot ja opettajien koulutus kohtaavat. Opettajat ja kasvattajat etsivät jatkuvasti keinoja arvioinnin helpottamiseksi ja tehostamiseksi - niin myös mekin. Tavanomaiset menetelmät, kuten monimutkaiset Excel-taulukot, eivät olleet mielestämme enää tätä aikaa.

Halustamme arvioida hyvin syntyi arwi - digitaalisen arvioinnin airut.

Arwi-sovellus on luotu tuomaan arviointiprosessiin tarvittua dynamiikkaa. Se on suunniteltu erityisesti opettajien tarpeisiin, mahdollistaen jatkuvan ja kriteeripohjaisen arvioinnin, joka on paitsi nopeaa ja helppoa, myös täynnä mahdollisuuksia. Arwi tukee opettajia tarjoamalla välittömän pääsyn arviointidataan ja helpottaa sanallisten huomioiden kirjaamista tunneilla.


Matematiikan ja tilastotieteen voimalla arwi auttaa tekemään arvioinnista objektiivista ja läpinäkyvää. Sovelluksen tarjoama data tukee opettajia tuntien suunnittelussa ja oman opetuksen reflektiossa, edistäen samalla oppilaiden yhdenmukaista arviointia ja edistymisen seurantaa. Arwin avulla opettajat voivat seurata opetussuunnitelman mukaisen opetuksen täyttymistä ja esittää arviointitietoa ymmärrettävästi oppilaille. Tämä mahdollistaa esimerkiksi rakentavat ja kerättyyn tietoon pohjaavat kehityskeskustelut.


Kirsikkana kakun päällä arwi keventää loppuarvioinnin taakkaa: arwi laskee numeroehdotukset puolestasi ja generoi arviointidatan avulla oppilaille sanallisen palautteen tekoälyä hyödyntäen.


Arwin avulla jokainen opettaja voi muuttaa arvioinnin dynaamiseksi osaksi opetusta. Se on työkalu ja kumppani opetuksen, joka auttaa ja opettaa arvioimaan. Arvioinnin ainoa tehtävä on tukea oppimista